Hey, mijn naam is Jasmien en ik ben het gezicht achter True Self

Wanneer ik mensen vertel over mijn leven nu, staat sport en voeding heel centraal. Maar achter elke persoon zit een bepaald verhaal en zo dus ook bij mij. Een aantal jaren geleden lag ik gemiddeld 13uur per dag in bed. Dankzij sport heb ik dit ritme kunnen doorbreken en kon ik ook dankzij sport mijn leven weer op pikken.

 

Een drietal jaren geleden is er reuma ontdekt geweest en het jaar daarna bleek, dat ik een zeldzame aangeboren scoliose had genaamd congenitale scoliose op niveau C7-th1, in de nekregio.. Omdat dit soort scoliose niet bekend was in België, was het eventjes bang afwachten wat mijn toekomstperspectieven waren. Nadien zeiden de specialisten dat ik absoluut niet mocht stoppen met sporten. Mijn spieren rondom mijn scoliose moesten in orde blijven voor de scoliose en gewrichten te kunnen ondersteunen  Daardoor kreeg ik weer nieuwe motivatie en begon ik mij ook meer te verdiepen in het stukje voeding. 

 

Ik denk dat je wel kunt zeggen dat ik enorm veel diëten heb geprobeerd. Ik behaalde wel resultaten maar gelukkig werd ik er niet van. Mentaal zat ik er uiteindelijk helemaal door. Ik kon niet geloven dat dit de enige manier zou kunnen zijn om mijn doelen te behalen. Ik begon meer te lezen en op te zoeken en kwam zo uit bij de wondere wereld van "macrotracking" 

Het was moeilijk om te weten wat de juiste informatie was rondom deze macro's. Maar met de nodige en juiste boeken, vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats.  Wanneer je hier helemaal mee weg bent, is dit zo leuk en tof. Je kan flexibel blijven leven en toch je doelen behalen. Daarom was mijn interesse gekomen om personal/online coach te worden. Zodat ik andere mensen kan helpen hoe prettig het wel kan zijn. 

 

Officieel ben ik ergotherapeut van beroep maar omdat ik zo een grote interesse had voor voeding en sport ben ik dus een cursus personal coach gaan volgen. Dagelijks lees ik nog altijd bij en binnenkort begin ik aan een nieuwe cursus bij shreddedbyscience. Zo blijf ik zeker up-to-date met de vorderingen op wetenschappelijk onderzoek in verband met voeding en trainen.