Merk je zelf dat je niet meer weet wat goed is en wat slecht? Vind je dat je stilaan de weg kwijt bent op vlak van voeding?

 

Je wilt je lichaam wel beter kennen  en sterker maken maar je weet niet hoe? 

 

Bij True-Self heerst er een unieke aanpak. Je zult geen nummertje zijn. Je eigen ik gaat centraal staan bij alles wat je doet. 

 

We leren je lichaam op een juiste manier benaderen. Alleen maar met wetenschappelijke feiten zowel op vlak van voeding als training.

 

Wij bieden geen dieet aan, geen wondermiddeltje. geen 5 kg afvallen of bijkomen op een paar weken. We bieden een aanpak aan dat gebaseerd is op het juist voeden van je lichaam. Je lichaam gezond en sterk maken.

 

Een gezonde levensstijl kweken die gecombineerd is met dagelijks leven waardoor je ook flexibel kan zijn in allerlei situaties. Een levensstijl die uiteindelijk als comfort aanvoelt in plaats van dwingend.

 

Je krijgt goede gewoontes waardoor we de begrippen voeding en training dieper kunnen uitspitten en dat je deze begrippen ook beheerst.  Zo alleen kan je je True Self vinden en deze bouwen tot een enorm sterk iemand met een gezonde levensstijl.

Omdat wij de juiste en unieke aanpak willen aanbieden werken wij samen met Kinesitherapeut Christophe Van Hove