Healthy Pasta

Gepubliceerd op 15 november 2018 13:23

Wie eet er nu niet graag pasta?! Hier een (vegetarisch) receptje voor een goed vullende pasta.

Wat hebben we nodig? (2 porties)

Hoe maken we deze pasta?

  • We schillen de wortelen en snijden deze in stukjes, dit doen we ook met de paprika.
  • De courgette gebruiken we voor zowel blokjes als voor slierten! We snijden de helft op in blokjes en de andere helft maken we courgetti van.  Dit doen we met een spirelli snijder. (mijne is van GEFU, ongeveer 15 euro)
  • Terwijl zetten we een kookpot met warm water op en als het water kookt, kunnen we de pasta koken.
  • Daarna verdelen we de groenten in de helft per portie en doen we ongeveer 80 gr pasta(kan ook 100gr zijn) in elke portie (pasta verdubbelt in gewicht door het water) 
  • als laatste, doen we 100 gr pasta saus bij elke portie.

Voedingswaarden:

295 kcal / 35 gr koolhydraten / 6 gr vet / 23 gr eiwit


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.