peanut butter fudge

Gepubliceerd op 7 november 2018 10:15

Vierkantige semi harde blokjes die naar pindakaas smaken. Voor mij een hemel op aarde, maar hoe maken we dit nu?

Wat heb je nodig?

  • 130gr pindakaas
  • 150 gr banaan
  • 1 lepeltje vanille extract 
  • snuifje zout
  • 2 lepels poeder zoetstof (ik gebruikte candarel)

Hoe maak je het?

  • Eerst heb ik de banaan gemixt (dit kan je ook pletten)
  • daarna de pindakaas erbij gemixt en daarna de rest
  • Dan heb ik een ovenschaaltje genomen en het beslag erin gedaan
  • dan in de diepvries gestoken tot het bevroren was
  • eens het klaar is, moet je het eventjes uit de diepvries laten staan zodat je er van kan eten.
  • naddien is het best dat je het terug in de diepvries steekt.

Ik kreeg er 16 blokjes uit

Voedingswaarden per blokje:

65 kcal - 3 gr koolhydraten - 5 gr vet - 2 gr eiwit


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.