Chia pudding met appel & pindakaas

Gepubliceerd op 28 september 2018 21:06

Pas heb ik dit ontdekt. Ik dacht altijd, dat kan toch niet lekker zijn? Die structuur? Ik dacht dat het kei glibberig is. Kikkerdril vond ik het er uit zien haha! Maar ik waagde mij er eens aan, en blij dat ik dat heb gedaan! Dus hoe heb ik het gemaakt?

Benodigdheden:

  • 25gr chiazaden 
  • 150ml amandelmelk (ik had nog met vanillesmaak)
  • lepeltje candarel
  • halve appel
  • 15gr pindakaas
  • (ik had ook nog 10 gr whey poeder vanille smaak toegevoegd voor eiwtgehalte omhoog te doen)

Hoe maken?

  • 25 gr chazaden met 10 gr whey mengen eventueel)
  • 150 ml amandelmelk toevoegen en goed mengen
  • lepeltje candarel toevoegen en weer mengen
  • Ofwel doe je dit de dag ervoor, ofwel moet het minstens 1,5u/2u in de koelkast staan voor het te doen laten opstijven.
  • Na het opstijven, appel in kleine stukjes doen en on top, 15 gr pindakaas.
  • Mengen en smullen!

Voedingswaarden: 

300 kcal - 12gr koolhydraten - 17 gr vet - 19 gr eiwitten


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.