Pompoenlasagne

Gepubliceerd op 13 september 2018 09:30

Overlaatst heb ik hele lekkere lasagne gemaakt op basis van pompoenbladen. Deze zijn verkrijgbaar bij albert heijn.

Wat heb je nodig?

  • blik tomatenblokjes met groenten, 450gram
  • Hoeveelheid gram zuiverkalfsgehakt naar keuze, ik nam 250gram
  • 1 courgette
  • pompoenbladen van de albert heijn: ook naar keuze, ik nam 75gr per portie

optie: geraspte kaas

Bereiding:

  • gehakt in een antikleefpan bakken
  • courgette in schijfjes snijden
  • 1ste laag courgetteschijfjes
  • 1 laag pompoenbladen
  • gehakt op de bladen doen
  • daarna nog eens een laag bladen
  • dan pas de laag tomatenblokjes
  • overschotje van courgette in blokjes snijden en deze erop doen
  • Eventueel geraspte kaas erop doen
  • 25-30min in de oven op 200 graden en klaar is kees!

Ik heb hier 2 porties van mij kunnen maken en 1 grotere portie voor mijn vader

voedingswaardes:

205 kcal -  10gr koolhydraten - 8gr vet - 21gr eiwitten

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.